Inzerce: +420 281 090 608, leotvmedia@pk62.cz

LETOŠNÍ EROTICKÝ VELETRH BYL PŘESUNUT NA PŘÍŠTÍ ROK, VSTUPENKY ZŮSTÁVAJÍ V PLATNOSTI

6. ročník Erotického veletrhu Erofest 2020 pořadatelé, z důvodu koronavirových opatření, přesunuli na 3. až 4. prosince 2021.

Tisková zpráva pořadatele:

Milí Eroťáci,

dlouhou dobu jsme doufali a věřili…, ale realita je tady. Neradi vám oznamujeme, že letošní 6. ročník Erotického veletrhu Erofest jsme nuceni z důvodu koronavirových opatření přesunout na 3.– 4. prosince 2021.

Víme, že jste se stejně jako my velmi těšili na letošní ročník veletrhu, ale přesto, že jsme dlouho odolávali aktuální situaci, je pro nás v tuto chvíli už situace neúnosná. Kvůli pandemii nelze nyní festival bezpečné pořádat a nám nezbývá než se podřídit dané situaci. Navíc vzhledem k tomu, že se postavila v Letňanech polní nemocnice, nechceme ohrožovat vaše ani naše zdraví.

Již jsme začali intenzivně pracovat na přesunu letošního programu na příští rok, včetně hlavních hvězd a většiny dalších účinkujících. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na přesunutý termín a nesmírně bychom si vážili toho, kdybyste si je ponechali, a tím náš veletrh podpořili. V případě, že čelíte existenčním problémům, napište nám, budeme se snažit najít rychlé individuální řešení. Jsme připraveni odpovídat na vaše otázky na e-mailu info@erotickyveletrh.cz.

Jsme bezmocní, je těžké se smířit s tím, když se vám rok práce a jeho vyvrcholení doslova vypaří před očima. Nezastíráme, že přesun ročníku necelé dva měsíce před startem, kdy je většina věcí již připravena a domluvena, představuje obrovskou zatěžkávací zkoušku. Nejen pro nás, ale také pro umělce, naše dodavatele, spolupracovníky, brigádníky, stánkaře a mnoho dalších, kteří jsou na festival navázáni.

Přesto jsme optimisté a nenecháme se zlomit – s podporou vás, našich návštěvníků, partnerů a podporovatelů Erotický veletrh Erofest přece jen uskutečníme, pouze o rok později. Za to vám bude patřit náš obrovský dík. Uvidíme se na nejparádnějším ročníku Erotického veletrhu Erofest v prosinci 2021.

Marta Hamerník a celý tým Erotického veletrhu Erofest s podporou LEO TV