Inzerce: +420 281 090 608, leotvmedia@pk62.cz

Nový přijímač Antik Nano 3S pro příjem kanálu EXTASY 4K

Programy satelitní placené televize Antik Sat je možné sledovat na novém přijímači, který umožní příjem jediného dostupného satelitního programu ve formátu ultravysokého rozlišení – erotické stanice Extasy 4K Košický telekomunikační operátor Antik telecom přichází s novým modelem, který nese označení Antik Nano 3S.

Nový přijímač Antik Nano 3S má displej, což potěší všechny uživatele, kteří u takových přijímačů vyhledávají víc než jen stavové LED diody. Přístroj má podporu také Ultra HD / 4K rozlišení, což je možné využít u příjmu zatím jediného programu v tomto formátu – erotické stanice Extasy 4K, kterou ze satelitu nabízí pouze Antik Sat.

Předností nového přístroje jsou menší praktické rozměry.


▲ Obr č. 1 – Antik Nano 3S (foto: Antik telecom)

S uvedením nového přijímače na trh přichystal operátor limitovanou atraktivní nabídku satelitního set top boxu a dekódovacích karet.

+ Satelitní set top box Antik NANO 3S s displejem je možné pořídit za 49 eur včetně DPH.

+ Samostatnou dekódovací kartu Antik Sat zájemce pořídí za 1,50 eur
+ Uvedený přijímač s dekódovací kartou lze koupit za 50,50 eur

Vedle zvýhodněné ceny na přijímač a dekódovací kartu nabízí Antik Sat výhodnou cenu za objednávku.

Každý zákazník Antik Satu, který jako nový zákazník požádá o službu Antik Sat a uzavře tedy novou smlouvu nebo stávající klient, který chce prodloužit nebo aktivovat některý z vyšších televizních balíčků (vyjma balíčku „Pre začiatok“), se mu délka předplatného zdvojnásobí (maximálně o 12 měsíců).

Antik Sat poskytuje svoje DTH služby ze satelitu Eutelsat 16A na pozici 16°E. Vysílání je kryptováno systémem Conax. Vysílání je určeno pro zákazníky na Slovensku.

 

 

Redakce PK 62, a. s