Inzerce: +420 281 090 608, leotvmedia@pk62.cz

NÁVOD jak oslovit tisíce nových zájemců o Vaše služby

Inzerujete na internetu? Víte, že snadno oslovíte další tisíce zájemců o Vaše služby prostřednictvím populárních pánských magazínů LEO, FANTASTIC, EXTÁZE, ČESKÉ LOŽNICE anebo FLIRT? 

 

Erotické časopisy se těší značné oblibě a skrze svůj atraktivní obsah jsou vyhledávaným zdrojem inzerce. Jsou pravidelně vydávány v České republice, na Slovensku a v jazykových mutacích i v dalších zemích EVROPY. Vycházejí ve vysokých nákladech.

Inzeráty v časopisech jsou ekonomicky výhodné, mají mnohem delší životnost než na internetu nebo v denících a uživatelé se k nim opakovaně vracejí.

Doporučujeme Vám graficky zpracovanou inzerci včetně fotografie v rozměrech 1/8 a 1/4 strany, případně i ve větších formátech, s akční cenou od 1 200 Kč (1/8 strany) za dva měsíce.

Zpracování inzerce je ZDARMA!

 

Inzerci objednávejte na internetové adrese: leotvmedia@pk62.cz ve znění:

OBJEDNÁVÁM INZERÁT V TIŠTĚNÉM MAGAZÍNU
Název titulu:
(LEO, FANTASTIC, EXTÁZE, ČESKÉ LOŽNICE, Slovenský FLIRT)

Rozměr:
(1/8, 1/4, 1/2 strany, celostrana)

Země vydání:
Česká republika, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rakousko, Norsko)

Text inzerátu:
+
Fotografie (do přílohy)

 

***

Nezapomeňte současně s objednávkou zaslat fotografii a text inzerátu k uveřejnění. Obratem Vám objednávku potvrdíme a zašleme platební údaje. Po připsání úhrady dle rozměru inzerce Vám zašleme vizuál zpracovaného inzerátu k odsouhlasení spolu s datem vydání.

Na spolupráci se těší PK 62, a.s.
www.pk62.cz
Největší producent zábavy pro dospělé v zemích střední a východní Evropy.