Inzerce: +420 281 090 608, leotvmedia@pk62.cz

MASÁŽE PRO MUŽE JIHLAVA

Masáže pro muže | Komplexní servis v Jihlavě

Pravidelné masáže regenerují nejen svaly. Také povzbudí Vaši mysl a dlouhodobě Vám navodí dobrou náladu.

Masáže pro muže

Masáže pro muže byly a budou vždy vyhledávanou procedurou. Obliba masáží každoročně stoupá. Ve většině případů se masáž, používá jako prostředek fyzické a duševní relaxace.

Erotické masáže

Erotické masáže „smyslné či intimní“ se v posledních letech těší velké oblibě a již nebudí pohoršení. Poskytují zcela jiné prožitky, než klasické a relaxační (ne-erotické) masáže.

Intimní kadeřnictví

Intimní kadeřnictví poskytuji, formou individuální PLACENÉ procedury. Nebo ZDARMA formou dárečku ke všem druhům erotických masáží. Tato procedura je poskytována prozatím pouze pro muže.

O mě

Jsem certifikovaná masérka a masážím se věnuji od roku 2000.

Na masáže a Wellness služby jsem docházela od roku 2000. Z vlastní zkušenosti vím, jak mě dokážou relaxační (ne-erotické) či erotické masáže nabudit a zregenerovat nejen po fyzické, ale zejména po psychické stránce. Postupem času jsem masážní techniky odkoukala a v rámci vzájemných masáží se zdokonalila, tak že jsem masírovala své rodinné příslušníky a blízké přátelé.

Protože byli s masážemi spokojeni a často je vyžadovali. Rozhodla jsem se jako druhou profesi věnovat se masážím profesionálně se specializací na masáže pro muže. V rámci přípravy jsem absolvovala řadu masážních kurzů a v roce 2016 založila živnost (Masérské, rekondiční a regenerační služby).

Jsem pohodová žena ve zralém věku, která nesedí doma. Žiji plnohodnotný a bohatý život včetně několika profesí, které jsou zároveň mým koníčkem, což považuji za štěstí a přízeň osudu. Je mi krásných 42 let, výška 170 cm, přírodní ňadra velikost 4, plnoštíhlé postavy, hnědovláska s polodlouhými vlasy, modrá očka s úsměvem na tváři i se smyslem pro humor. Narozená ve znamení Vodnáře.

A mimo profesionálních masáží a služeb pro muže si můžete se mnou povídat snad o čemkoli. Většinu profesního i osobního života pobývám převážně v mužské společnosti a tak velmi dobře vím, jak muže hýčkat a rozmazlovat.

Kontaktní údaje

Sídlo firmy:
Palackého 1597/50, Jihlava, 586 01

Provozní doba: dle objednávek.
Pondělí – Sobota: 10.00-20:00 hodin
Neděle: ZAVŘENO
Svátky: dle domluvy, 1 den předem

Doporučuji:
Objednávat se alespoň 1 den předem.
Poslední masáž, zahájení od 20:00 hodin

Kontakt:
Tel.: (420) 792 294 000
Aplikace WhatsApp: hovory ZDARMA.

Webové stránky:
Web: www.masaze-pro-muze.cz
Email: info@masaze-pro-muze.cz