Inzerce: +420 281 090 608, leotvmedia@pk62.cz

MASÁŽE KOUZLO DOTEKU

MASÁŽE KOUZLO DOTEKU

relaxace, regenerace, empatie

MASÁŽE JEDINEČNÉ PRO ŽIVOT – PRO MUŽE I PRO ŽENY: Relaxační masáže / Sportovní masáže / Speciální masáže pro muže / Thajská masáž / Havajská masáž / Rituál Tokoriki

Akceptuji platební karty (transakce přes platební aplikaci Trisbee).
Rezervace: 702 337 393
www.masazekouzlodoteku.cz

Jsem certifikovanou masérkou s dlouholetou praxí.

MASÁŽ je způsobem, jak si lidé dopřávají KOUZLO DOTEKŮ a zároveň uvolňují svalstvo, rozproudí lymfu a osvěží tělo i duši. Při provádění MASÁŽE vlastníma rukama masérka „vidí“ hluboko do tkání, které masíruje, a podle toho volí vhodný způsob tahů i sílu tlaku. Důležité je použití kvalitního oleje. Správně provedená MASÁŽ usměrňuje a harmonizuje tok životní energie. Je považována za nejstarší léčebný prostředek a právem přináší mystický ZÁŽITEK.

Pravidelné masírování zlepšuje fyzickou i psychickou kondici, zbavuje napětí. Patří k nejlepším prostředkům jak odbourat každodenní stres v dnešní uspěchané a hektické době.

Nechte tělo a mysl odpočinout vypněte a nechte svět kolem sebe jen tak plynout.

Kdo žije beze strachu, žije bez nutnosti bariéry „osobního prostoru“

Lidé žijící bez obav, bez chronického strachu ze života, tento „prostor zabezpečení“ nepotřebují. Dokáží se spontánně dotýkat ostatních, přičemž takový dotek nemusí mít žádný erotický podtext.

Lidé trpící dotykovým deficitem například nevyužívají masérské služby pouze pro to, aby uvolnily svým svalům, hlavní důvod je právě naplnění jejich touhy po doteku. Moderní lidé svým způsobem hladoví po kontaktu, přitom ochranné štíty, které vězní každou osobu ve vlastním prostoru, této situaci nijak nepomáhají. Dělají ji horší.

Z duchovního hlediska víme, že mezi pokožkou a jemnými strukturami naší bytosti existuje úzká souvislost

V jistém smyslu je kůže nástrojem duše pro komunikaci s vnějším světem. Naše pokožka je nejštědřejší z našich smyslových orgánů. Když se nás někdo jiný pozorně a láskyplně dotkne, rukou nebo i nebo jinými částmi těla, téměř okamžitě dochází probuzení naší srdeční čakry.

Druhy nabízených masáží:

  • Relaxační masáže
  • Sportovní masáže
  • Speciální masáže pro muže
  • Thajská masáž
  • Havajská masáž
  • Rituál Tokoriki

Zajímá Vás více a chcete vyzkoušet masáž pro lepší fyzickou i psychickou pohodu? Navštivte www.masazekouzlodoteku.cz.
Rezervace: 702 337 393