Inzerce: +420 281 090 608, leotvmedia@pk62.cz

Dotyk skutečných nahých žen povolen

Každý den je na výstavě skutečných nahých žen k vidění 13 nových exhibicionistek, celkem tak návštěvník může spatřit po celou dobu výstavy 65 žen v různých pozicích, polohách.

„Som pokojný a spokojný. Návštevníci boli nadšení. Tí, čo videli minuloročnú výstavu hovorili, že táto je ešte lepšia. Opäť sa nám podarilo, a tentokrát na päť dní, pripraviť krásny výstavný priestor pre vznik skutočne životných zážitkov,“ hodnotí zahájení výstavy její autor Mário Petreje.

Každý výstavní den je rozdělen na 4 prohlídky. Jedna prohlídka trvá 1,5 hodiny a vstupné na místě činí 799 Kč. Prohlídky začínají vždy v 11:00, 14:00, 17:00 a ve 20:00 hodin.

Pro Voayera jsem vystavovala poprvé a byl to skutečně zážitek i pro mě. Má exhibistická stránka byla plně nasycena. Opadla ze mě tréma a cítila jsem se jako obdivovaná královna a bylo o mně velmi dobře a slušně postaráno i ze strany organizátorů,“ říká o zahájení výstavy jedna z modelek.

Přítomnost jako jediný skutečný život

V roce 2016 se dvaatřicetiletý Slovák, přespávající na zemi v kanceláři, rozhodl uspořádat první veřejnou akci ve svém životě – světovou Výstavu skutečných nahých žen, kterou výstižně nazval VOAYER. Bez kapitálu dokázal přitáhnout na první výstavu v Bratislavě, která trvala jen dvanáct hodin, více než sedm set nadšených návštěvníků.

Navzdory organizačním problémům s druhou bratislavskou výstavou, na kterou bylo podáno i trestní oznámení, se na tuto unikátní, loňskou a jen osmnáct hodin dlouhou výstavu přišlo v Praze podívat přes patnáct set lidí.

„Při sexu i vnímáni nahoty jsme plně přítomni. A přítomnost je jediný skutečný život, který existuje. Před každou výstavou návštěvníkům doporučuji, aby přišli bez očekávání, jinak budou zklamáni,“ říká autor Mário Petreje a doplňuje: „Jednoduše stačí přijít s otevřenou myslí a odejdete se skutečným životním zážitkem.“

Více o zrození této světové výstavy autor prozradí v připravované knize „JA, Voayer“.

„Výstava VOAYER vzbudila loni v hlavním městě velký zájem. Galerie Tančící dům již v minulosti pořádala výstavy erotických děl Káji Saudka či Sexplicit, z tohoto důvodu jsme se rozhodli do Tančícího domu umístit i kontroverzní erotickou výstavu VOAYER,“ vysvětluje ředitel Galerie Tančícího domu Robert Vůjtek.

Vstupenky jsou k dispozici v síti TicketPortal.

Mediální partnerem je mediální skupina LEO TV MEDIA