Inzerce: +420 281 090 608, leotvmedia@pk62.cz

Nahé ženy v Tančícím domě v Praze

Tento týden obsadí pražský Tančící dům skutečné nahé ženy

Už v úterý 17. dubna bude v pražském Tančícím domě zahájena nejkontroverznější výstava na světě – Poslední výstava skutečných nahých žen, která potrvá do 21. dubna. Každý den budou moci návštěvníci této výstavy zhlédnout 13 nahých žen, celkem tedy 65 žen, v různých polohách. Na některé z nich si návštěvníci budou moci také sáhnout.

Čtěte dále:

Už za pár dní obsadí pražský Tančící dům nahé ženy

Už v úterý 17. dubna bude v pražském Tančícím domě zahájena nejkontroverznější výstava na světě – Poslední výstava skutečných nahých žen, která potrvá do 21. dubna. Každý den budou moci návštěvníci této výstavy zhlédnout 13 nahých žen, celkem tedy 65 žen, v různých polohách. Na některé z nich si návštěvníci budou moci také sáhnout.

V roce 2016 se v hlavě Mária Petreje zrodil nápad uspořádat v „konzervativním“ slovenském prostředí nejodvážnější výstavu v historii – Výstavu skutečných nahých žen VOAYER. Jak sám říká, nahota je dnes běžnější v online světě, než v realitě. A tak jako sex, i nahotu jiných bytostí, prožíváme v plné přítomnosti. Proto je jediným a podstatným cílem výstav VOAYER zprostředkování vzrušujícího zážitku z přítomného okamžiku.

Po slovenském úspěchu se rozhodl výstavu uspořádat také v Česku, a to vloni. Během tří dnů výstavu navštívilo více, než 1500 návštěvníků. Slovenský organizátor Mário Petreje se nejen pro velký úspěch výstavy, ale také po mnoha pozitivních reakcí návštěvníků, rozhodl uspořádat tuto výstavu v ČR opět a naposledy! Vyhlédl si pro tento účel prostory pražského Tančícího domu, kde se celoročně pořádají různé vernisáže a výstavy. Poslední výstava skutečných nahých žen se uskuteční 17. – 21. dubna 2018 v Galerii Tančícího domu.

„Při sexu i vnímáni nahoty jsme plně přítomni. A přítomnost je jediný skutečný život, který existuje. Před každou výstavou návštěvníkům doporučuji, aby přišli bez očekávání, jinak budou zklamáni,“ říká autor Poslední výstavy skutečných nahých žen Mário Petreje.

„Jednoduše stačí přijít s otevřenou myslí a odejdete se skutečným životním zážitkem,“ doplňuje Petreje.

„Budou-li se chtít některé návštěvnice během výstavy svléknout a vytvořit si tak jedinečný celoživotní zážitek, stačí, když o tuto možnost požádají jednoho z pořadatelů,“ říká slovenský organizátor Mário Petreje, který má v plánu budoucnu s výstavou navštívit i další země.

„Výstava VOAYER vzbudila loni v hlavním městě velký zájem. Galerie Tančící dům již v minulosti pořádala výstavy erotických děl Káji Saudka či Sexplicit, z tohoto důvodu jsme se rozhodli do Tančícího domu umístit i kontroverzní erotickou výstavu VOAYER,“ vysvětluje ředitel Galerie Tančícího domu Robert Vůjtek.

Tak, jako vloni, i letos, si budou moci, během této výstavy, návštěvníci prohlédnout „zakázaná“ díla uznávaného fotografa Petra Jedináka, který fotografuje ženské orgasmy technikou zvanou ambrotypie – jedná se o jeden z nejstarších fotografických procesů, objevený v roce 1851.

Jak dnes vzpomínají na výstavu ženy, které se staly živým exponátem na loňské výstavě?

Simona, 23 let: „Zážitkem pro mě bylo, že jsem se hrozně sblížila a rozuměla si s jednou z modelek, natolik, že i okolí si myslelo, že jsme dlouhodobé kamarádky a nevěřily, že se známe pár hodin. Mým nejintimnějším zážitkem bylo, když mi jeden pán hladil dlaně a ruce. Bylo to pro mě víc intimní a víc vzrušující až nepříjemné, než kdyby se mě dotýkal tam dole.”

Eva, 28 let: “Pro mě byl silný zážitek vnímat emoce okolo. Nahá jsem byla sice já, nicméně více obnaženi byli podle mě návštěvníci. Bavilo mě sledovat jejich reakce a nejistotu či úžas, nahlédnout „pod jejich pokličku“. Nehledě na to, že se mi dostalo mnoho komplimentů ze stran mužů i žen, což holku vždy potěší 🙂 a od žen je to upřímnější.”

Adéla, 19 let: „Mým největším zážitkem asi bylo, když jsem se v půlce výstavy rozhodla, že na sebe nechám sahat ženy. Byla jsem docela překvapená, že hromada z nich na mě sáhnout moc chtěla, ale nakonec se neodhodlaly. Ty, co se překonaly, byly úžasné a mnoho z nich se mi i fyzicky líbilo. Byl to velmi příjemný zážitek.”

Lucie, 34 let: „Pro mě bylo zážitkem to, že na výstavu přišlo spoustu lidí ze zvědavosti a byli schopni si v této uspěchané době najít aspoň chvilku času, aby shlédli něco unikátního jako je krása ženského nahého těla, kterou nenahrazovaly nějaké umělé makety, ale skutečné živé ženy. Bylo pěkné, jak ke mně návštěvníci s opatrností přistupovali a něžně mě hladili. Řekla bych, že převládaly ženy a jejich dotyky byly moc příjemné. Myslím, že výstava splnila svůj účel a vzhledem k vysoké návštěvnosti příchozích určitě nezklamala. Byl to krásný životní zážitek.“

 

Mediální partnerem je skupina LEO TV MEDIA – Vzrušení, kterému rozumíš
Podrobnosti na stránkách voayer.cz.