Inzerce: +420 281 090 608, leotvmedia@pk62.cz

Poslední výstava skutečných nahých žen se uskuteční 17. – 21. dubna 2018 v pražském Tančícím domě!

„Na mou výstavu stačí přijít s otevřenou myslí a odejdete se skutečným životním zážitkem,“ říká autor výstavy skutečných nahých žen Mário Petreje.

Podrobnosti si přečtěte v následujícím článku.

Když Slovák Mário Petreje vloni poprvé v České republice uspořádal Výstavu skutečných nahých žen, rozdělil tuzemsko na dva tábory. Jedna část obyvatelstva se cítila pohoršeně a výstavu odsuzovala, druhá část naopak výstavu vítala. Nakonec nejkontroverznější výstavu na světě navštívilo během pouhých 18 hodin více, než 1500 návštěvníků. Nyní se výstava vrací opět do Česka! Letos naposledy!

Autor nejkontroverznější výstavy na světě VOAYER píše svůj skutečný životní příběh, aneb z mínusu na milion za osmnáct hodin. I takhle povrchně se dá ve zkratce popsat průběh zrodu světové Výstavy skutečných nahých žen.

V roce 2016 se dvaatřicetiletý Slovák, přespávající na zemi v kanceláři, rozhodl uspořádat první veřejnou akci ve svém životě – světovou Výstavu skutečných nahých žen, kterou výstižně nazval VOAYER. Bez kapitálu dokázal přitáhnout na první výstavu v Bratislavě, která trvala jen dvanáct hodin, více než sedm set nadšených návštěvníků.

Navzdory organizačním problémům s druhou bratislavskou výstavou, na kterou bylo podáno i trestní oznámení, se na tuto unikátní, loňskou a jen osmnáct hodin dlouhou výstavu přišlo v Praze podívat přes patnáct set lidí.

„Při sexu i vnímáni nahoty jsme plně přítomni. A přítomnost je jediný skutečný život, který existuje. Před každou výstavou návštěvníkům doporučuji, aby přišli bez očekávání, jinak budou zklamáni,“ říká autor Poslední výstavy skutečných nahých žen Mário Petreje.

„Jednoduše stačí přijít s otevřenou myslí a odejdete se skutečným životním zážitkem,“ doplňuje Petreje.
Více o zrození této světové výstavy autor prozradí v knize „JA, Voayer“, která spatří světlo světa po Poslední výstavě skutečných nahých žen, která se uskuteční 17. – 21. dubna 2018 v pražském Tančícím domě.

Každý výstavní den se svlékne 13 nových modelek, které si návštěvníci budou moci nejen prohlédnout, ale některých se dokonce i dotýkat. Pokud se tedy návštěvník rozhodne navštívit výstavu po všech pět dnů, může se těšit celkem na 65 skutečných nahých žen v různých polohách.

„Budou-li se chtít některé návštěvnice během výstavy svléknout a vytvořit si tak jedinečný celoživotní zážitek, stačí, když o tuto možnost požádají jednoho z pořadatelů,“ říká slovenský organizátor Mário Petreje, který má v plánu budoucnu s výstavou navštívit i další země.

„Výstava VOAYER vzbudila loni v hlavním městě velký zájem. Galerie Tančící dům již v minulosti pořádala výstavy erotických děl Káji Saudka či Sexplicit, z tohoto důvodu jsme se rozhodli do Tančícího domu umístit i kontroverzní erotickou výstavu VOAYER,“ vysvětluje ředitel Galerie Tančícího domu Robert Vůjtek.

Tak, jako vloni, i letos, si budou moci, během této výstavy, návštěvníci prohlédnout „zakázaná“ díla uznávaného fotografa Petra Jedináka, který fotografuje ženské orgasmy technikou zvanou ambrotypie – jedná se o jeden z nejstarších fotografických procesů, objevený v roce 1851.

Vstupenky jsou k dispozici v síti TicketPortal zde.

Mediálním partnerem výstavy „skutečných nahých žen“ je televize pro dospělé LEO TV.

banner_780x368_px