Inzerce: +420 281 090 608, leotvmedia@pk62.cz

Přestaňte spěchat, televize počká!

Ke sledování televizního vysílání už řadu let nepotřebujete jen klasickou anténu, kabelovku nebo satelit. Prostřednictvím služby Lepší.TV můžete sledovat své oblíbené televizní programy také přes internet. A nyní s Vánočním dárkem pro Vás!

Cílem je lidem umožnit dívat se na jejich oblíbené pořady tehdy, kdy mají chuť, a ne kdy to diktuje televizní program. Uživatelé ocení funkce, které Lepší.TV nabízí. Mezi nejoblíbenější zajisté patří neomezené nahrávání nebo zpětné zhlédnutí. Ty dávají uživateli jistotu, že o svůj oblíbený pořad nepřijde. Pro běžné každodenní situace, kdy diváka od sledování vyruší jeho čtyřnohý mazlíček nebo hlučný soused, nabízí třeba praktickou pauzu nebo přetáčení. Lepší.TV lze sledovat nejen v televizi, ale také v mobilu, tabletu nebo počítači. Dívat se jednoduše můžete kdekoliv, a hlavně kdykoliv se vám zachce. Samotné zapojení je neuvěřitelně snadné. Lepší.TV Box, který po objednání Vám přijde poštou domů, se připojí k internetu a televizi a je hotovo.

Lepší.TV svými vlastnostmi utíká konkurenci především v tom, že každou svou funkci obohatila o pomyslnou třešničku na dortu. V ceně je už například zahrnuta sekce „To nejlepší z TV“ nebo prémiové stanice. A právě sekci „To nejlepší z TV“, si divák doslova zamiluje. Ušetří mu totiž obrovské množství času, protože tady najde to nejlepší, co se v televizi událo. Všechny pořady jsou přehledně seřazené a připravené k okamžitému zhlédnutí. Stačí si jen vybrat z více než 600 filmových trháků. Za bezkonkurenčně nejnižší cenu tak divák dostane obrovskou porci zábavy. Zhlédnutí pořadů až 30 dní zpětně je nadčasové a speciální kódování zaručí plynulé přehrávání i za velmi nízkého datového toku. Tvůrci Lepší.TV šli ale ještě o krok dál. Z Lepší.TV Boxu udělali doslova miniaturní počítač. Funguje totiž na operačním systému Android. A není tak vůbec problém doinstalovat libovolné aplikace z Google Play, nebo připojit přes USB port externí harddisk a pouštět videa či fotky z dovolené. K samotné televizi se pak Lepší.TV Box připojí přes HDMI nebo AV kabel. Jsou to velké věci, ale i drobnosti jako vestavěný kalendář s počasím, které dělají z Lepší.TV službu, která jednoznačně vyčnívá z řady.

A protože se blíží Vánoce, a to je i čas dárků, s jedním přichází také Lepší.TV. Každý nový zákazník, který si pořídí v průběhu prosince službu Lepší.TV, bude mít možnost sledovat stanice HBO, HBO 2 a HBO 3 na měsíc zcela bezplatně.