Inzerce: +420 281 090 608, leotvmedia@pk62.cz

JAK NALADIT EXTASY TV

EXTASY TV je výběrovým programem s nejlepším evropským a světovým obsahem a zaujímá tím přední místo mezi ostatními programy z kategorie zábavy pro dospělé.

EXTASY TV je standardně dostupná i pro uživatele v České republice a na Slovensku

Domácí diváci program EXTASY TV nejsnáze získají z nabídek předních kabelových anebo IPTV operátorů na platformách podle osobního výběru a to jak pro obrazovky klasických televizních přijímačů, stejně tak i počítačů, tabletů, smartphonů anebo ostatních mobilních zařízení.

Jak si pořídit kanál EXTASY TV? 

EXTASY TV jednoduše požadujte přímo po televizních operátorech ve Vaší anebo blízké lokalitě, kteří disponují nabídkou digitální televize včetně EXTASY TV, a kteří Vám poskytnou informace o šíři svých programových balíčků a možnostech příjmu.

Případně nás kontaktujte na adrese leotvmedia@pk62.cz a my Vám doporučíme jak nejsnáze EXTASY TV získat…

Nabízíme Vám několik možností jak přijímat program LEO TV:

UPC (www.upc.cz)
EXTASY TV je standardně zařazená v programových nabídkách kabelových televizních služeb UPC.

Slovak Telekom (www.telekom.sk)
Zájemci o EXTASY TV na Slovensku mohou program sledovat v nabídkách největšího slovenského multimediálního operátora.

T-Mobile TV (www.t-mobile.cz)
Mezi největšími operátory, kteří divákům zprostředkovávají sledování EXTASY TV nechybí ani společnost T-Mobile Czech Republic, která je součástí mezinárodního koncernu Deutsche Telekom.

EXTASY TV dále najdete v distribucích:

Selfnet (itself / Telly CE), ANTIK Telecom, SMART Comp (Kuki TV), Planet A,

CentroNet, DSi DATA, DWP, Dragon Internet, goNET, ISPER, JON.CZ – Katro Servis, Nej TV, FixPro, PODA, PROGRES-T, RETE internet, RIO Media, SAT – AN CableNet, Sledovanitv.cz, TES Media, TETA, TKW, Zapni.TV a dalších…

Doporučujeme:

LepšíTV (www.lepší.tv)

Z mnoha atraktivních a kvalitních možností doporučujeme sáhnout po IPTV službě Lepší.TV, která přináší zajímavé funkce za mimořádně výhodnou cenu. Samozřejmostí je, že umožňuje pořady nahrávat nebo sledovat až 30 dní zpětně. Součástí služby je také bohatá videotéka, která nabídne to pravé pro každého člena rodiny.

Přejeme Vám vrcholně vzrušivou zábavu!

Další informace získáte na stránkách pk62.cz.