Inzerce: +420 281 090 608, leotvmedia@pk62.cz

JAK JI ZÍSKÁM? aneb NALAĎ SI LEO TV!

Televizní program s excelentně vzrušivým obsahem,
skutečnými českými a slovenskými dívkami a nejlepšími světovými filmy,
denně ve tvé televizi, mobilu, tabletu a PC.

LEO TV – ZÁBAVA pro dospělé PLNÁ EMOCÍ
www.leotv.cz, www.leotv.sk, www.pk62.cz

 

Odpovědi na nejčastější dotazy:

Kde získám LEO TV?

Vyhledejte si program LEO TV spadající do kategorie programů „zábavy pro dospělé“ v nabídkách služby kabelové, satelitní nebo IPTV společnosti, která Vám zprostředkovává příjem TV programů a VOD služeb. Program LEO TV je obvykle zařazen v základních či rozšířených nabídkách, případně ve specificky určených „balíčcích“ s ohledem na typ a distribuční politiku jednotlivých operátorů. Pokud program LEO TV v nabídce svého operátora nenajdete, kontaktujte nás a my Vám rádi pomůžeme.

 

Jak si objednám LEO TV?

Přesné pokyny se liší v závislosti na druhu poskytované služby, podle toho, zda se jedná o kabelovou, satelitní anebo IPTV distribuci TV programů, a  na podmínkách jednotlivých operátorů. Obvykle je přehledný návod pro objednání TV služby anebo postup pro přidání vybraného programu do již užívané programové nabídky obsažen na stránkách poskytovatele služby – operátora. 

 

Moje kabelová, satelitní anebo IPTV společnost nenabízí LEO TV. Jak mohu v tomto případě program získat?

Doporučujeme přímo kontaktovat Vaši kabelovou, satelitní anebo IPTV společnost s žádostí o zajištění příjmu LEO TV, anebo pak můžete kontaktovat nás a my nabídneme LEO TV vaší kabelové, satelitní anebo IPTV společnosti k zařazení do příslušné nabídky.

 

Kam se mohu obrátit se svými dotazy a komentáři anebo kde získám další informace ohledně programu LEO TV?

Můžete se obrátit rovnou na nás a využít emailový kontakt leotvmedia@pk62.cz anebo pro informace ohledně LEO TV navštívit internetové stránky televize LeoTV.cz.

 

V případě potřeby se s Vašimi dotazy a požadavky obracejte přímo na tiskové či produkční oddělení PK 62, a.s. anebo na službu technické podpory programů LEO TV a EXTASY TV.

Kontakt: leotvmedia@email.cz